За мен

Здравей!

Радвам се, че си тук. Аз съм Дани, приятно ми е :)

Блогът е личното ми пространство, което създадох преди повече от 8 години. Тук споделям вижданията си за храната, пътешествията или всичко, което ме е развълнувало. Майка съм на две малки момчета и повечето време прекарвам с тях, но се опитвам да намеря и време за домашно приготвената храна, на която много държа. Всички рецепти са снимани и приготвени от мен. Обожавам десертите, ще откриеш предимно различни комбинации и сладки вкусове на торти, чийзкейк, мъфини, тарти, но и печива, защото обичам аромата на току-що изпечения хляб. 

В "Споделено" ще откриете впечатленията ми от пътешествия, емоции или нещо, което ме вълнува. В рубриката "Готвим заедно" представям хора, които обичат да готвят и техните изкушаващи предложения. "Полезно" ще ви помогне в откриването на даден продукт и точните мерни единици в кухнята.

Съдържанието е авторско и e лицензирано с Creative Commons Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 2.5 България договор. Използването на снимки и публикации без изричното съгласие на автора или посочване на източника с активен линк към него е забранено и непрепоръчително. За всякакви въпроси, свързани с рецептите или ако искаш да използваш част от съдържанието, пиши на dani.dineva@gmail.com.

Ако искаш да се свържеш с мен пиши ми E: dani.dineva@gmail.com

Ако харесваш рецептите и искаш да ги споделиш с приятели можеш да ме откриеш във Facebook, Google+, Pinterest или Instagram. Благодаря ти, че ми помагаш заедно за разпространим вкусната и домашна храна.

 

В медиите