Една покана - едно събитие за TLC!

01 | 04 | 2011
10013

Както винаги съм казвала "Внимавай какво си пожелаваш." Няма нищо по-хубаво от това мечтите ти да се сбъдват. И то не само в сънищата, а да станат реалност. Ето че Маги от агенция Clockwork попаднала на моя блог и благодарение на него, ме покани да участвам на събитие на любимата ми кулинарна телевизия TLC! Ако участвам в проучванията на TNS/TVPlan със сигурност най-гледаният канал у нас без значение на часовия диапазон ще е окаже TLC.

Нали се сещате, че не се замислих въобще на отправената ми покана. Трябваха ми само няколко минути, за да кажа "да, ще участвам".

Идеята бе да се представи позиционирането на телевизията TLC и Discovery Networks пред рекламодатели, клиенти, рекламни агенции по атрактивен и нестандартен начин. И двата канала са от една група и имат своята аудитория  - различна, интересна, търсеща и независима. Discovery - телевизия на приключенията, откривателите, мъже драпащи из джунглите, а TLC - канал, ориентиран към търсещата, можещата жена, майка, бъдеща съпруга.

Затова и двете зали на хотел Rainbow Plaza бяха декорирани по интригуващ и нестандартен начин. Едната с представянето на TLC, а другата в стил джунгла, сафари, мъже с каски на Discovery.

Трябваше да подготвя торта, която да бъде украсена пред погледите на поканените гости. Любопиството, което ги обземаше при вида на нещо бяло, приличащо на пластмаса беше огромно.  Логото на телевизията бе неизменна част от цялостната визия на тортата. Не мислих много, тъй като с Маги определихме конкретни параметри. Да бъде в бяло и червено, според корпоративната визия на телевизията.

Отделно Red Devil бяха се погрижили за кетъринга и менюто - бейби октоподи, хайвер, хамбургери, трюфели, кафе сладкиши, коктейли, напитки  и какво ли още не.

Интересна част от събитието бе, че когато трябваше да разрежа тортата, трудно открихме нож. Никой не беше се сетил, че ще ни трябва. Добре, че беше един колега от corner-a с мястото и тревите, че да свали един голям нож за ловуване от дървото. Е, все пак и той свърши работа.

Тортата бе с два отделни пълнежа -  комбинация с шоколад и мента, а втория етаж бял мус от бял шоколад и маскорпоне. Убийствена комбинация! Е, всичко се изяде и до последната троха.

Маги, благодаря ти, че ме въвлече в това невероятно изживяване и че бях част от екипа на събитието.

И внимавайте какво си пожелавате! :)

Повече за събитието можете да видите и тук http://www.facebook.com/RedDevilCatering

Коментари

Hristo's picture

Прекрасно...., направо съм възхитен.

Dani Dineva's picture

Христо,
благодаря!

Dani Dineva's picture

Лили,
страхотна си! Благодаря ти. И на теб само красиви торти да твориш и честито за блога :)

Радина Савова(Lightblue)'s picture

Браво, Дани!Изглеждаш прекрасно и пред камерите - спокойна(ти си знаеш колко ти е било спокойно) и сияйна, очарователна.Тортата е елегантна и стилна.Желая ти още много подобни изживявания, защото напълно ги заслужаваш!Мечтай на воля, явно мечтите ти се сбъдват със замах :)

Dani Dineva's picture

Ради,
благодаря ти много. Пожелавам ти и твоите мечти да стават реалност, тъй като човек е голям, колкото са големи мечтите му, нали знаеш :)

Dani Dineva's picture

Eва, Лулу, Наде, Гале, Мариана, благодаря ви момичета! Прекрасни сте!

Nelka/Нелка's picture

Данииииии,
ВЪЛШЕБНА СИ!!!
Красива, обаятелна, интелигентна и талантлива.
Не можеш да си представиш колко ти се радвам , както и безкрайно се радвам че те познавам, макар и само така...съвсем, ама съвсем мъничко.
Ох, колко много неща още искам да кажа и да ти пожелая...
Най-важното все пак е да си останеш по същия начин завинаги, така и всичките ми пожелания към теб ще се сбъднат.
Прегръдки!

Dani Dineva's picture

Ооо, Нелка! Благодаря ти мила за страхотните думи, мили коментари! Също съм много щастлива и признателна на съдбата, че ме "срещна" с теб. Толкова талантливи българи има по цвял свят и аз те познавам! Не е ли уникално това! Прегръдки за теб миличка.

Анонимен's picture

Дани, къде съм бляла?
Поздравления за участието ти! Заслужаваш! Разбира се - перфектна торта! Там ли прави всичко или само украсата?

Dani Dineva's picture

Здравей!
На място само правих украсата, тортата бе покрита с бял фондан, логото позиционирано и цветята ги правих на място и ги слагах. Беше интересно за публиката :)

Анонимен's picture

Мерси, Дани!
Прегръдки, Ивейн

Галя Георгиева Русева-Фотева(fotka)'s picture

Аз чак сега виждам! Дани, браво! Много се радвам! Разбила си ги със стилно изпълнение комбинирано с изискан вкус.

Мариана (Maninka)'s picture

Дани,
поздравления!!!
Както винаги на ниво и ти и тортата ти!
Още много сбъднати мечти!

lulu's picture

Много, много се радвам за теб! Честито за участието Дани! Абсолютно заслужено и тортата разбира се е фантастична!

Надежда Щиплиева's picture

Най-накрая разкри TLC загадката. Страшно се радвам за теб, за сбъдването на тази ти мечта. Изглеждаш страхотно, тортата също...и с тези обяснения за вкуса й - само за това ще мисля цял ден. Хайде да ни направиш и на нас една такава :)
И едно пожелание - да се снимаш в истинско предаване на TLC за торти!

Ева Тонева's picture

Много се радвам за участието ти в това събитие, Дани! Не спирай да мечтаеш, защото човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му!
Прегръдки с пожелания за безброй нови успехи! :)

Нов коментар