Една покана - едно събитие за TLC! | Cooks and Bakes

Една покана - едно събитие за TLC!

01 | 04 | 2011

Както винаги съм казвала "Внимавай какво си пожелаваш." Няма нищо по-хубаво от това мечтите ти да се сбъдват. И то не само в сънищата, а да станат реалност. Ето че Маги от агенция Clockwork попаднала на моя блог и благодарение на него, ме покани да участвам на събитие на любимата ми кулинарна телевизия TLC! Ако участвам в проучванията на TNS/TVPlan със сигурност най-гледаният канал у нас без значение на часовия диапазон ще е окаже TLC.

Нали се сещате, че не се замислих въобще на отправената ми покана. Трябваха ми само няколко минути, за да кажа "да, ще участвам".

Идеята бе да се представи позиционирането на телевизията TLC и Discovery Networks пред рекламодатели, клиенти, рекламни агенции по атрактивен и нестандартен начин. И двата канала са от една група и имат своята аудитория  - различна, интересна, търсеща и независима. Discovery - телевизия на приключенията, откривателите, мъже драпащи из джунглите, а TLC - канал, ориентиран към търсещата, можещата жена, майка, бъдеща съпруга.

Затова и двете зали на хотел Rainbow Plaza бяха декорирани по интригуващ и нестандартен начин. Едната с представянето на TLC, а другата в стил джунгла, сафари, мъже с каски на Discovery.

Трябваше да подготвя торта, която да бъде украсена пред погледите на поканените гости. Любопиството, което ги обземаше при вида на нещо бяло, приличащо на пластмаса беше огромно.  Логото на телевизията бе неизменна част от цялостната визия на тортата. Не мислих много, тъй като с Маги определихме конкретни параметри. Да бъде в бяло и червено, според корпоративната визия на телевизията.

Отделно Red Devil бяха се погрижили за кетъринга и менюто - бейби октоподи, хайвер, хамбургери, трюфели, кафе сладкиши, коктейли, напитки  и какво ли още не.

Интересна част от събитието бе, че когато трябваше да разрежа тортата, трудно открихме нож. Никой не беше се сетил, че ще ни трябва. Добре, че беше един колега от corner-a с мястото и тревите, че да свали един голям нож за ловуване от дървото. Е, все пак и той свърши работа.

Тортата бе с два отделни пълнежа -  комбинация с шоколад и мента, а втория етаж бял мус от бял шоколад и маскорпоне. Убийствена комбинация! Е, всичко се изяде и до последната троха.

Маги, благодаря ти, че ме въвлече в това невероятно изживяване и че бях част от екипа на събитието.

И внимавайте какво си пожелавате! :)

Повече за събитието можете да видите и тук http://www.facebook.com/RedDevilCatering

2022 Cooks and Bakes. Всички права запазени.