За мен | Cooks and Bakes

За мен

Здравей,

казвам се Даниела, майка съм на 3 деца и съм любител-кулинар и фотограф от повече от 15 години.

Стартирах собствен блог, който откри нови светове в кулинарията и е моята страст.

Любовта ми към печивата бе закърмена от двете ми баби, които са уникални жени, всяка дала частица от себе си в мен. Събуждах се с ухаеща тава на мекици, лягах с къкреща чугунена тенджера като дете. Направих първата си торта на 12, омъжих се доста млада и оттогава близо 20 години, не спирам да творя и експериментирам в кухнята.

Участвала съм на десетки презентации и сладкарски курсове, които наградиха моя опит.

По покана съм гост – лектор в различни кулинарни училища, водещ на детска кулинарна работилница на първия ARTE Festival, 2021, участия в различни дигитални и тв формати.

Позната в дигиталните среди като @hey.daniellaa, със собствена рубрика с рецепти в @iwoman.bg и @Момичетата от града, множество големи брандове се доверяват за партньорство и сътрудничество.

Виж още (източник BTV)

 

Какви услуги предлагаш?

На разположение съм за следните услуги: спонсорирано блог съдържание, спонсорирано съдържание в Instagram и Facebook, разработка на рецепти, посланик на бранд, спонсорирани giveaways, кулинарна фотография и създаване на съдържание.

Имате нещо наум? С радост ще го обсъдим! Можете да ми пишете на dani.dineva@gmail.com за повече информация и изпращане на оферта.

 

 

2022 Cooks and Bakes. Всички права запазени.